Het afgelopen weekend zijn we weer met de vereniging naar Zeeland afgereisd om daar de prachtige onderwaterwereld van de Schelde te verkennen. Tijdens het weekend hebben we een divers aantal duiken gedaan, waardoor het een succes was voor zowel de beginners als voor de meer ervaren duikers binnen onze vereniging. Of je nou net uit onze Open Water cursus bent gerold, of al 5 jaar duikinstructeur bent, in Zeeland is voor ieder wat wils!

Sepia

Tijdens de duiken hebben we velen kreeften, krabben, garnalen, slakken en vissen gezien. En door de lucky ones onder ons zijn er weer sepia’s gespot! Na het duiken sloten we de dag af met een welverdiend (al dan niet alcoholvrij) biertje.

Sta jij nou ook te (water)trappelen(haha) om te gaan duiken in Zeeland? Houd de website en Facebook dan goed in de gaten zodat je het volgende keer zeker niet mist!